Slinkās kotletes, kas spēj stāties pretī jebkuram jūsu iecienītajam gaļas ēdienam

Šādas kotletītes būs iecienītas kā lieliem tā maziem, jo to struktūra ir maigāka un arī kopumā tās ir sulīgākas

Vai jūsu mīļie jau ilgu laiku prasa kotletes? Protams, dažas mājsaimnieces tagad, iespējams, nosodīs šo recepti, un ļoti veltīgi. Galu galā gadās, ka nav laika, un reizēm tik ļoti negribas izvilkt gaļas mašīnu un to tīrīt, un pēc tam mazgāt. Bet jūs tomēr vēlaties pagatavot kotletes, un jums tās būs, un pat ļoti neparastas!

Turklāt kāds pat piekritīs, ka šis gaļas ēdiens ir daudz garšīgāks par jebkuru kebabu. Atcerieties ideju par lieliskajām sulīgajām “slinkajām kotletēm”, nepazaudējiet šo recepti – tik veiksmīgu un ļoti vienkāršu. Precīzas sastāvdaļas atradīsi raksta beigās.

Gatavošanas instrukcija soli pa solim:

1.Sasmalciniet vistas gaļu pēc iespējas sīkāk. Sīpolu sagriež mazos kubiņos, liek traukā, pievieno cukuru un etiķi – ļauj marinēties. Dziļā bļodā ievieto vistu, sagatavotos sīpolus, olas un mērci. Ja nav mērces, to var aizstāt ar rīvētu sieru.

2.Pievieno piparus un citas garšvielas – pēc garšas, samaisa. Tad ieber miltus (ja pievienosiet cieti, kotletēm būs ļoti skaista garoziņa).
Pannā uzkarsē eļļu un ar ēdamkaroti izkārto nelielas un ne biezas kotletes, lai tās nebūtu ļoti lielas un kārtīgi izceptos.

3.Apbrūnina tos no abām pusēm, līdz tie iegūst zeltainu un apetītlīgu garoziņu. Kartupeļu biezeni ir vislabākā piedeva.

Lasi vēl: Norvēģu salāti – alternatīva tradicionālajam rasolam

Sastāvdaļas:

vistas (vai tītara) fileja – 1 kg
sīpols – 1 gab.
baltais cukurs – 1 tējkarote
9% etiķis – 50 ml
vistas olas – 2 gab.
sāls pēc garšas
siera mērce (vai 50 g rīvēta siers) – 3 ēd.k.
jebkuras garšvielas, ieskaitot maltus melnos piparus – pēc garšas
milti (vai ciete) 3-4 ēdamkarotes
augu eļļa cepšanai

Cik tas ir garšīgi un skaisti! Kurš teiks, ka šāds kotletes ir sliktāks par parastu kotleti? Neviens! Un tas ir apbrīnojami ātri un vienkārši. To var pagatavot pat bērns. Un jums nav jāmazgā trauki. Tas ir lieliski, vai ne?

Leave a Comment